הירקן • נתחוני עוף באפונה וסלרי

    מירי זורגר No Comments on הירקן • נתחוני עוף באפונה וסלרי
    17:44
    07.05.24
    קובי פינקלר No Comments on תיעוד מבית חאנון: הושמדה מנהרה שהגיעה כמעט עד לגדר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מירי זורגר במחלקת הירקות עם מתכון לנתחוני עוף באפונה וסלרי. יאמי כמה שזה טעים

    מצרכים

    500 גר' חזה עוף חתוך לחתיכות בגודל 3 על 3
    1 כפית מלח
    5-6 מקלות סלרי קצוץ דק
    1 כוס סלרי שורש קצוץ דק
    500 גר' אפונה קפואה
    מלח פלפל שחור גרוס טרי
    1 כוס ציר עוף
    1/3כוס רוטב סויה.

    אופן ההכנה

    ראשית חולטים את נתחי העוף
    לאחר שהעוף החליף את צבעו ללבן יש לסנן מהנוזלים .
    במחבת ווק יש לטגן קלות את 2 סוגי הסלרי עד להשחמה.
    להוסיף את האפונה ולטגן עוד עמה ד'
    להוסיף את נתחי העוף לתבל ולהוסיף 1/2 כוס מים
    להביא לרתיחה לכסות ולבשל כשעה
    להגיש עם פירה תפוחי אדמה

    בתיאבון



    0 תגובות